Nové pohyby v Prince of Persia 2, screenshoty
zdroj: tisková zpráva

Nové pohyby v Prince of Persia 2, screenshoty

12. 5. 2004 19:28 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Po velkém úspěchu loni vydané akční adventury Prince of Persia: Sands of Time chystá UbiSoft rovněž její pokračování, jednoduše nazvané Prince of Persia 2.

Jeho příběh vás zavede do podzemního světa a prokleté pevnosti, kde se budete muset postavit vlastnímu osudu (Dahak), který vám nepředurčil nic jiného než smrt. Ačkoliv o samotné zápletce příběhu není ještě prakticky nic známo, děj by měl být situován asi 5 až 7 let po událostech Písků času a jeden z levelů vás zavede třeba i na pirátskou loď.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Z technického hlediska poběží dvojka na stejném engine jako její předchůdce, tvůrci ovšem slibují rozlehlejší levely a samozřejmě také vylepšení v grafice. Celkově by měla hra být rozhodně temnější než první díl, o čemž svědčí už i nová čtveřice low-res screenshotů. Velký důraz prý tvůrci kladou na systém bojových pohybů a komb. Mezi těmi novými se objeví třeba možnost protivníka přeskočit a chytnout jej zezadu, useknout mu hlavu, použít jej jako štít a nebo mu vylézt na záda. Tento speciální pohyb uplatníte především u nových obřích nepřátel. Prostě se jim vyšplháte po zádech k hlavě a tu se budete snažit co nejvíc a co nejrychleji zranit, dřív než vás protivník zase "sklepe" dolů. Na oficiálních stránkách hry zatím UbiSoft jako termín vydání uvádí konec letošního roku.
zdroj: UbiSoft, GameSpy

kate

Nejnovější články