Myst IV: Revelation, STALKER, Pariah
zdroj: tisková zpráva

Myst IV: Revelation, STALKER, Pariah

14. 5. 2004 12:52 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Na podzim má vyjít pokračování legendární série adventur - Myst IV: Revelation, ve kterém byste měli konečně odhalit osud dvou bratrů Sirruse a Achenara, kteří se prvně objevili v původním Mystu.

Ti zůstali uvězněni ve zvláštních světech kvůli svým děsným činům. Hráč se Myst IV pokusí rozplést záhadu obestírající zmizení jedné malé dívenky, čímž bude stále více pronikat do vnitřních světů obou zloduchů. O dramatičnost příběhu tedy bude postaráno. Dále se můžete těšit na skvělou grafiku, hudbu mj. od Petera Gabriela, zajímavá puzzle, interakci s různými postavami a také možnost nahrávat svůj postup hrou jako video.

Obrázek zdroj: tisková zpráva    Obrázek zdroj: tisková zpráva    Obrázek zdroj: tisková zpráva
Myst IV galerie  ||  STALKER galerie  ||  Pariah galerie

Do úplně jiného světa vás zavedou nové obrázky ze hry S.T.A.L.K.E.R.: Shadows of Chernobyl. Je to svět poznamenaný dvěma zkázonosnými výbuchy jaderné elektrárny. Hráč se v roli stalkera bude vydávat do smrtící Zóny, aby si postupně vydělal na lepší výstroj i zbraně. Nebude v tom sám, může se tam pohybovat asi 120 dalších stejně motivovaných maníků. Budou se moci sdružovat do klanů nebo si alespoň navzájem vyměňovat informace či šmelit s výstrojí. Naštěstí nebudete muset nutně chodit pořád pěšky. K dispozici budete mít i různá řiditelná vozidla. Zóna pro vás bude mít připraveny spousty překvapení v podobě různých mutantů a anomálií, fungujících jako pasti (elektrické výboje, kyselina, zdrcující gravitace, aj.).

Jestli chcete vidět, jak bude podle Digital Extremes vypadat svět za 500 let, podívejte se do galerie pro titul Pariah, který je postavena na technologii Unreal (fyzika Havoc). V této hře se ujmete trochu netradičního hrdiny - lékaře Jacka Mansona, který má přepravit pacientku, jež v sobě skrývá jakýsi smrtící virus. Jak se dalo očekávat, jejich loď ztroskotá na cizí planetě, která však slouží jako místo pro odsouzené. Cílem bude pochopitelně se dostat pryč. Využít k tomu budete moci různé zbraně, které budete navíc moci ještě upgradovat, stejně jako své zdraví, munici, atd. Důležitou součástí hry budou i vozidla. Chybět nemá ani multiplayer s několika herními módy na výběr. Pariah má vyjít pro PC, Xbox, a PS2 na jaře příštího roku.
zdroj: PR, GameSpy, HomeLAN

korgull

Nejnovější články