<i>Operation Flashpoint 2 - obrázky přímo ze hry?</i>
zdroj: tisková zpráva

<i>Operation Flashpoint 2 - obrázky přímo ze hry?</i>

21. 3. 2008 20:20 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Alespoň se tak domnívají fanoušci při pohledu na nové obrázky. Jak je to doopravdy?

Po více než půl roce mlčení se dnes do popředí zájmu opět dostává válečná akce Operation Flashpoint 2 od Codemasters díky dvěma nově uvolněným obrázkům. Po dechberoucím traileru na závody Grid, plném záběrů z hraní, se fanoušci okamžitě začali ptát: je možné, že by tyto dva screenshoty pocházely také přímo ze hry? Logicky to odůvodnit lze - Flashpoint 2 totiž poběží na stejném enginu jako GRID, tzn. upravené verzi toho z Colin McRae DIRT. Skutečnost je však bohužel jiná, protože oba záběry se objevily již v podzimním preview tištěného časopisu PC Action spolu s ostatními rendery.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Tentýž plátek přinesl i povzbudivé střípky ke hře, třeba že po zasažení kulkou začnete krvácet a nepřátelé vás tak budou moci snáze vystopovat, nenajdete-li urychleně medika. Zmínka padla též o tom, že Codemasters do hry přenesou model poškození i věrohodně cákající bahno z DIRT a že všechny vozidla i letouny mají odpovídat svým skutečným předlohám nejen po stránce vizuální, ale také zvukové.

Operation Flashpoint 2 byl čerstvě přeložen z podzimu na příští zimu a od ArmA za ním do Codemasters přeběhl producent Martin Klíma (předtím UFO/Altar/IDEA) - více v předchozím zpravodajství.
zdroj: PC Action, fanstránky a diskusní fóra

levis

Nejnovější články