Brothers in Arms Hell Highway scany
zdroj: tisková zpráva

Brothers in Arms Hell Highway scany

4. 4. 2006 0:01 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Německý papírový magazín PC PowerPlay schrastil do svého dubnového čísla lahůdku v podobě několika čerstvých obrázků z dosud naplno neodhaleného třetího dílu taktické akce Brothers in Arms.

Znalci nebo pamětníci druhé světové války na nich mohou posoudit, jak si Gearbox poradil se ztvárněním kulometu Browning-MG s trojnožkou. Ti ostatní si zase jistě nenechají ujít příležitost k prozkoumání, kterak využili Unreal engine 3.0 nebo jak velký kus cesty ušla grafika od Earned in Blood (byť se samozřejmě zatím nejedná o klasické screenshoty, nýbrž typické reklamní aranžmá). Co se týče obsahu, zatím jsme se pouze dozvěděli o třech herních módech Patrol, Stealth a Combat, jejichž názvy asi mluví za vše.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

BiA3 ve verzích pro PC, staré i next-gen konzole plánuje UbiSoft na Vánoce 2006 a pochází z něj ještě tento hi-res obrázek, který jste začátkem března mohli vidět jen v mizerné kvalitě. Závěrem není od věci zmínit, že v úterý 4. dubna od 22:00 bude Nova vysílat první díl amerického televizního seriálu z produkce Toma Hankse a Stevena Spielberga - Bratrstvo neohrožených (Band of Brothers) - kterým se tato herní série inspirovala.
zdroj: PCPowerPlay

jd

Nejnovější články