Everything

Everything

Články

Ulovte si levné Gang Beasts a Everything na Humble Bundle

Humble Double Fine Presents Bundle nabízí sbírku her nikoliv přímo od týmu Tima Schafera, nýbrž těch, které pod sebou sdružuje v rámci svého vydavatelství pro nezávislé vývojáře. Namísto Broken Age nebo remasteru Grim Fandango si tak za přátelsky nízkou cenu můžete pořídit třeba hravou hudební hříčku Gnog anebo umělecký simulátor vesmíru Everything.

Nový díl herního pořadu Games TV odhaluje pravou tvář Prey

V jakém duchu se nese reboot značky Prey? Jak vám zevrubně předvede obsáhlý díl našeho herního pořadu, radovat by se měli především příznivci druhého System Shocku. Mezi ně se samozřejmě počítá i Lukáš, kterého ale nejenom proto Prey schramstla jako malinu.

V simulaci celého vesmíru Everything můžete být i planetou

Everything, podivná simulace vesmíru od filmaře/vývojáře Davida OReillyho, na mě od začátku působila jako hloupost. Co z toho, že se můžete stát jakoukoli věcí, atomem, beruškou, ledovcem, planetou nebo galaxií, a pak sebou plácat po okolí? Zní to jako dobrý materiál pro nějaké youtubery, ale že by z toho mohla vzniknout kvalitní hra? Těžko! No jo, jenže můj skepticismus byl zjevně předčasný. Hra nedávno vyšla na PS4, na PC se dostane už za pár týdnů, a podle prvních reakcí se jedná o něco výjimečného – v dobrém slova smyslu.

V Everything se hráči mohou stát vším – od mravence po celou planetu

Jméno Davida OReillyho je v herní branži nové a známé by mohlo být spíše filmovým fajnšmekrům – OReilly je tvůrcem krátkometrážních snímků, nicméně vždy měl k hrám blízko. Teď už přešel k vývoji her a výsledkem bude Everything, pozoruhodný kousek, který se vzpouzí žánrovým škatulkám. A jak napovídá první trailer, tak se bude jednat o vizuálně poutavou pouť, ve které se hráči mohou zhostit doslova čehokoli.

Bleskovky

  • 16. 10. 2019 - Postmoderní Humble Bundle obsahuje Catherine Classic, Everything, The Stanley Parable a další.

Hodnocení
GAMES.cz
7/10
Datum recenze:
23. června 2017
Recenze