Remake Death Rally zamíří v srpnu z mobilů na PC
zdroj: tisková zpráva

Remake Death Rally zamíří v srpnu z mobilů na PC

2. 7. 2012 12:37 | Novinky | autor: Petr Poláček |

Hraní na mobilech a tabletech je skvělé ve spoustě aspektů, ale jak dojde na závodní nebo akční hry, které se ovládají virtuálními joysticky, jsem prostě v háji. S Death Rally jsem na iPadu bojoval řadu dlouhých hodin, protože hra samotná je prostě výborná - vím to! Nakonec náš vztah ale stejně skončil na mrtvém bodě, čili jsem byl hru schopen na virtuálních kvedlátkách hrát, ale už nezbývaly síly si to užít.

V srpnu se však tento vztahový problém samovolně vyřeší až remake Death Rally vyjde na PC. Konkrétně k tomu dojde 3. srpna, jak anoncuje roztomilé video po rozkliku, evokující (vážně nevím proč) dobu, kdy vyšla původní verze hry, tedy rok 1996. Pokud ji nepamatujete, tak hybaj stahovat a hrát – je k dispozici zadarmo a pořád pobaví.

PC verze nového Death Rally bude obsahově i zpracováním vycházet z verze mobilní, která je vyloženě oku lahodící. A když vývojáři přidají jednu novou trať, jak slibují na Facebooku, potažmo přihodí nějaký ten efekt navíc, tak ze mě po nocích bude velmi šťastný a samozřejmě i nelítostný pirát virtuálních silnic. A to všechno vlastně jenom kvůli možnosti zatáčet něčím hmatatelným...

zdroj: Archiv

Nejnovější články