Oznámení The Cursed Crusade
zdroj: tisková zpráva

Oznámení The Cursed Crusade

5. 11. 2010 9:09 | Novinky | autor: levis |

Atlus v noci oznámil akční adventuru The Cursed Crusade, která je na míru šitá kooperativní hře dvou hráčů. Odehrávat se bude koncem 12. století, kdy dva prokletí dobrodruhové, válečník Denz a zloděj Esteban, bojují za svoji vlastní spásu. Během své pouti ve čtyřiceti misích navštíví spoustu historických lokací ze západu středověké Evropy, což má představovat silný protiklad k templářské kletbě, jež byla na oba hrdiny uvalena.

"Kletba jako by urychlovala jejich sestup do pekla, postupně kus po kousku pálila zbytky jejich lidskosti a opanovala svět démonickými plameny," píše se poněkud krypticky v tiskové zprávě a nelze si pod tím představit nic jiného než jakýsi průnik realismu s nadpřirozenými silami. Oba hrdinové tedy prostředí kolem sebe dovedou přeměnit v ohnivé pekelné vidiny, což má představovat klíčový herní prvek - sice tím prý ztratí svoji lidskost (čekejme trochu démoničtější formy postav), ale naopak uvidí skryté objekty či postavy. Že by něco jako alternativní realita z posledního Wolfensteina? Autoři slibují také bojový systém, díky kterému se vám do rukou dostane přes 130 zbraní a k dispozici budete mít na devadesát komb.

The Cursed Crusade budete moci hrát ve dvou po síti i ve split-screenu a vyjde v létě 2011 pro PC, Xbox 360 a PlayStation 3.

Nejnovější články