Football Manager 2013 vyjde začátkem listopadu
zdroj: tisková zpráva

Football Manager 2013 vyjde začátkem listopadu

1. 10. 2012 15:34 | Novinky | autor: Petr Poláček |

Pokud si chcete beta verzi Football Manager 2013 zahrát o dva týdny dříve, než vyjde finální verze hry, nezbude vám nic jiného, než si hru předobjednat od Comgadu (a obecně všech českých prodejců), který hru v ČR distribuuje a lokalizuje, nebo od jednoho z portálů digitální distribuce, uvedených na stránkách hry. Termínově to tedy vychází následovně: oficiálně potvrzený termín vydání hry byl stanoven na 2. listopadu, takže v nejlepším případě budete moci letošní FM hrát už od 19. října.

Nemusíte se bát, že byste hráli takzvaně do zdi, protože uložená data z bety (která poběží ještě tři dny po zahájení prodeje finální verze) budou kompatibilní s plnou verzí. Vývojáři ze Sports Interactive tak chtějí hráče ke koupi motivovat stylem, který je běžný pro onlineovky – u nich je běžné, že za předobjednávku můžete s hraním začít o pár dní dříve.

Možnost začít o celých čtrnáct dní dříve je tedy více než štědrá. Znám jednoho člověka, který by toho využil nebýt faktu, že ten už těch čtrnáctí před vydáním snad bude hrát review verzi, že Aleši… Je mezi vámi někdo stejně "postižený", koho tato nabídka, samozřejmě ve spojení se všemi anoncovanými novinkami letošního ročníku, k předobjednávce motivuje? Jen tak by mě to zajímalo…

 

Nejnovější články