Beyond Good and Evil 2 až pro next-gen?
zdroj: tisková zpráva

Beyond Good and Evil 2 až pro next-gen?

7. 5. 2012 12:12 | Novinky | autor: levis |

A je tu další z nekonečné série updatů na téma Beyond Good & Evil 2. Nejdřív bylo zrušené, pak bylo zase ve vývoji, pak už se s ním opět nepočítalo a nyní jeho tvůrce Michel Ancel potvrdil, že hra stoprocentně bude. "Jsme v aktivním tvůrčím procesu, soustřeďujeme se jen na hru a chceme ji udělat, co nejlepší," řekl Ancel ve video interview (překlad na NeoGafu).

Ancel odmítl upřesnit datum vydání ("Nejsme si jisti, že to bude v roce 2013") a dokonce nemluvil ani o platformách, což novináře vede k domněnkám, že BG&E2 se chystá až na příští generaci konzolí. Podle Ancela vývojáři neřeší technologii: nejdřív chtějí vytvořit hru a pak teprve uvidí, na jakém hardwaru poběží.

Co se týče konceptu, BG&E2 by mělo mít blíž k Prince of Persia a sérii Assassin's Creed, než například k Mirror's Edge. "Používáme hodně dynamickou kameru, která se při hraní hodně třese a vytváří tak iluzi skutečné televizní kamery, která sleduje hrdinku Jade," naznačil Ancel v reakci na leaknuté ukázky ze hry, které evokovaly právě styl Mirror's Edge. Ať už hra ale bude vyznávat jakýkoli styl, hlavně ať už se Ubisoft konečně rozhodne, jestli ji dělat bude, nebo ne.

Nejnovější články