Arma 3 bez kampaně dorazí na 12. září
zdroj: tisková zpráva

Arma 3 bez kampaně dorazí na 12. září

8. 8. 2013 17:05 | Novinky | autor: Ladislav Loukota |

Inu, titulek prozrazuje to nejpodstatnější z dnešního prohlášení Bohemia Interactive, o absenci kampaně pak už víme z Alešovy úterní novinky. Oznámené vydání ovšem i tak můžete oslavit skrze oficiální, hodinový livestream na Twitch.tv, který bude vysílán v sobotu v 18:00 (pokud mi Wikipedie nelže). Pokud si navíc chcete připomenout celý obsah, na Countdown To Launch stránkách můžete najít jak všeříkající odpočet, tak i brouzdání obsahem hry.


Čistě v zájmu statistik nutno připomenout, že i bez kampaně bude zářijová verze Arma 3 stále obsahovat dvojici map (Altis s 270 kilometry čtverečními, Stratis s dvaceti kilometry čtverečními), 12 singleplayerových a 3 frakční showcase mise, devatero multiplayerových misí, desatero cvičebních misí, a samozřejmě dvacítku vozidel, čtyřicítku zbraní, patero frakcí a nezbytný editor. Kampaň pak dorazí skrze trojici zdarma stažitelných DLC přídavků. Na jejich konkrétní datum si ještě počkáme. 
Přiznejme si, že ačkoliv je absence kampaně, zvláště pro středněproudové hráče nebo majitele Bety, kteří za ní zaplatili s vidinou gratis hotového produktu, poněkud nepříjemnou informací, epizodické vydávání není žádnou novinkou (Gabe Newell by mohl vyprávět). U značky Arma se navíc komunita do vydání zbytku kampaně stejně sama postará o řadu dalších misí – při "kvalitě" kampaně z Arma 2 je tak delší období na vývoj obsahu trojky veskrze pozitivní zprávou.

Nejnovější články