Cities: Skylines - After Dark

Cities: Skylines - After Dark

Články

V Cities: Skylines můžete stavět výrazně větší města bez navýšení HW nároků

Populární budovatelská strategie Cities: Skylines žije velmi aktivním životem díky hráčům i vývojářům. Dokládá to nejnovější patch, který plní přání komunity, a zvyšuje některé stavební limity. Ve výsledku tak můžete už tak obrovská města stavět ještě o něco větší. Tvůrci také zvýšili o 50 % limit na zóny i budování a o 12,5 % limit na silnice.

Cities Skylines: After Dark zve všechny flamendry na noční procházku městem

V samostatně nehratelném datadisku pro budovatelskou strategii Cities: Skylines s názvem After Dark se v roli hlavního architekta musíte postavit do role někoho, kdo chce své občany večer pobavit a zároveň ochránit. Po soumraku se totiž nechodí pouze za zábavou, ale vycházejí ze svých kobek různé živly. A právě před nimi je třeba se mít patřičně na pozoru.

Model datadisků a patchů pro Cities: Skylines napodobí styl Crusader Kings II

Komunita, která se vytvořila kolem budovatelské strategie Cities: Skylines, má před sebou ještě mnoho let ve společnosti hry. Než totiž tvůrci začnou pracovat na pokračování, vydají několik datadisků, hromadu patchů a DLC. Vývojáři ze studia Colossal Order totiž prozradili, že při vydávání datadisků a patchů se chtějí inspirovat u her Europa Universalis IV a Crusader Kings II.

První datadisk pro Cities: Skylines přidá noc a s ní spojené městské aktivity

V kontextu produkce Paradoxu veleúspěšná budovatelská strategie Cities: Skylines se již velmi brzy dočká svého prvního rozšíření. Ne snad že by byla hra obsahově řídká. Navíc díky Steam Workshopu a obsahu generovaném modery vás může zabavit na další desítky hodin, ale datadisk je přeci jen něco jiného. Ten první se jmenuje Cities: Skylines After Dark a nabídne nejen noční život a s ním spojené radosti a starosti z pohledu starosty města, ale i další úpravy hratelnosti.

Bleskovky

  • 3. 6. 2020 - Humble Bundle Cities: Skylines se rozrůstá o další rozšíření