Raketový nástup Aliens vs Predator v ČR
zdroj: tisková zpráva

Raketový nástup Aliens vs Predator v ČR

23. 2. 2010 20:20 | Byznys | autor: Redakce Games.cz |

Pokud nastolené tempo vydrží, CD Projekt nechá vyrobit další kusy. + VÝHERCI SOUTĚŽE

Zvětšit zdroj: tisková zpráva (TISKOVÁ ZPRÁVA) - "Větřelci i predátor opět prokázali, že nejsou žádná ořezávátka, a vzali české a slovenské obchody útokem. Během samotného víkendu si své majitele našla celá třetina vylisovaného nákladu, přičemž podle zpráv z prodejen se nezdá, že by mělo tempo jen tak zpomalit. Zájem je dokonce takový, že některé obchody nestačí uspokojovat zájemce. Od téhle hry jsme si slibovali hodně," nechal se slyšet Pavel Mondschein, vedoucí publishingové sekce společnosti CD Projekt, která u nás hru vydává, "ale tohle jsme opravdu nečekali. Pokud takovéto tempo vydrží do příštího týdne, budeme muset vyrobit další kusy, abychom uspokojili poptávku."

"Na příkladu Aliens vs Predator je jasně vidět, co zákazníky nejvíce láká: kvalitní hra ve spojení se známým a úspěšným brandem a bez obtěžující ochrany (hra má pouze online aktivaci v populární službě Steam)," končí tisková zpráva CD Projektu. Ten také včera vylosoval vítěze soutěže organizované ve spolupráci s TISCALI, která byla v tabulce pod recenzí. Originálku AvsP pro PC v češtině spolu se samolepkami a plakátem získávají soutěžící s přezdívkami Troskar, Furjelp a Audoviktoria. Ceny jim budou rozeslány poštou do konce tohoto týdne. Jen pro úplnost, správné odpovědi měly znít: 1) 19. února 2010 a 2) CD Projekt.

Hra Aliens vs Predator je v prodeji od minulého pátku za doporučenou cenu 1199,- Kč pro ČR, resp. 50,99 € pro SR - více informací o hře naleznete na produktové stránce CDP nebo v našem kompletním zpravodajství:

Kdo si zahraje Aliens vs. Predator předčasně?  [11.2.2010 20:20 - jd]
Soutěž o předčasné zahrání Aliens vs Predator  [4.2.2010 22:22 - jd]
PC demo Aliens vs Predator je venku  [4.2.2010 10:10 - chewiedc]
DirectX 11 obrázky z Aliens vs Predator  [19.1.2010 10:10 - levis]
O českém vydání Aliens vs Predator  [14.1.2010 21:21 - levis]
zdroj: PR

Nejnovější články