Vyhlášení soutěže o pět vstupenek a dopravu na Press Start!
zdroj: tisková zpráva

Vyhlášení soutěže o pět vstupenek a dopravu na Press Start!

11. 6. 2011 21:20 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Update (11. 6. 2011): Děkujeme všem, kdo se zúčastnili naší soutěže o pět vstupenek a proplacení dopravy na chystanou akci Press Start, jejímž hlavním partnerem je Games.cz. Správná odpověď na soutěžní otázku zněla "Day of the Tentacle" - což je hra, která chyběla v naší databázi her (minulý čas je oprávněný - záznam jsme dnes založili). Nyní už vám dlužíme jen jména výherců, kterým pochopitelně gratulujeme a těšíme se na ně 23. června v kině BIO OKO:

Rostislav Skotnica, Volary
Jan Konfršt, Liberece
Roman Bláha, Brno
Radek Vančura, Pardubice
Martin Šlat, Libochovany

 

Původní článek (5. 6. 2011): O možnosti setkat se s redaktory Games.cz a pokecat o adventurách, zkušenostech z E3 2011 a v neposledním řadě i o našem serveru jsme vás informovali už minulý týden. Akce Press Start se odehraje v pražském kině BIO OKO už 23. června a Games.cz je jejím hlavním partnerem. Podrobnější výpis bohatého programu, který vám dá jedinečnou možnost podívat se na hry s pořádným obrazem a zvukem a zároveň potkat spoustu lidí z české herní scény, najdete v již zmiňovaném článku. Ale jak už to tak bývá, řada z vás si v diskusích stěžovala, že do Prahy je cesta dlouhá a zejména ze vzdálenějších míst republiky je doprava i poměrně nákladná záležitost.

A proto jsme se rozhodli, že pro vás připravíme speciální soutěž. Stačí jen odpovědět na otázku položenou níže, a pokud se zařadíte mezi pět šťastlivců, které po ukončení soutěže vylosujeme, získáte od Games.cz nejen vstupenku na Press Start, ale i proplacení dopravy autobusem nebo vlakem z libovolného místa České republiky. Nemůžete tedy, pravda, přijet taxíkem z Ostravy, ale i tak si myslíme, že jde o férovou nabídku. Výhercům proplatíme samozřejmě cestu tam i zpátky, a to proti ukázanému lístku z cesty do Prahy. A jak zní soutěžní otázka?

Která z následujících adventur chybí v databázi her na Games.cz?

a) Syberia

b) Posel smrti I

c) Grim Fandango

d) Day of the Tentacle

e) Beneath a Steel Sky

 

Připomínáme, že tuto trestuhodnou chybu ihned po skončení soutěže napravíme :-).

Pokud možno správné odpovědi posílejte na e-mail soutez.games@tiscali.cz. Uzávěrka soutěže je v pátek 10. června a vítěze vyhlásíme v průběhu víkendu.

Nejnovější články