Ze stavby na bojiště v Turning Point: Fall of Liberty
zdroj: tisková zpráva

Ze stavby na bojiště v Turning Point: Fall of Liberty

11. 7. 2007 22:22 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Díky početným skriptům se má podobat Call of Duty, ale invaze nacistů do New Yorku za války bude samozřejmě fiktivní.

Codemasters nedávno oznámili, že hudbu k válečné střílečce Turning Point: Fall of Liberty složí populární skladatel Michael Giacchino podepsaný pod Medal of Honor a Call of Duty. Právě těmto starším hrám se má chystaný titul díky početným skriptům a své lineárnosti dost podobat. Připomeňme si, o co půjde: Churchilla začátkem 30. let srazil taxík, nacisté dobyli Evropu a právě zahájili invazi do New Yorku. Zhostíte se role Dana Carsona, obyčejného chlapíka, pracujícího v NY na stavbě, kterého okolnosti donutí bránit svoji zemi proti nepřátelům. Nečekejte žádnou velkou řežbu, protože většinu času se budete snažit jednoduše přežít a jen občas vás budou doprovázet někdo z NPC postav.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Autoři do hry mimo Churchilla nemohli zapracovat žádné další velké postavy druhé světové války, takže veškeré dění se bude soustředit okolo fiktivních postav. Kromě New Yorku se podíváte také do Washingtonu a pokud se bude hra dobře prodávat, pozdější přídavky či pokračování vás vezmou i do jiných měst. Při střetu s nepřítelem budete mít více možností, jak s ním naložit: kvůli nedostatku munice se často bude potřeba uchýlit k pěstím. Stejně tak budete moci omráčené protivníky vzít za rukojmí a použít je jako lidský štít při dalším postupu městem.

zdroj: Archiv


Turning Point: Fall of Liberty E3 trailer - stažitelná verze (38 MB, 1280x720)

Díky sázce na Unreal Engine 3 se hra může pyšnit nejen povedenou grafikou, ale rovněž i možností využívat prostředí ve svůj prospěch. Budete tak moci kupříkladu nacisty shazovat ze střech či těla posílat po kluzkém povrchu kuchyňského stolu. Těšit se lze na DM i TDM multiplayer, přičemž další módy by autoři chtěli zpřístupnit později přes Xbox Live. Dle homepage došlo k odkladu vydání z Vánoc na začátek příštího roku.
zdroj: IGN, Gamersyde, GS, GameTrailers

levis

Nejnovější články