Skřetem v demu Heroes of M&M5: Tribes of East
zdroj: tisková zpráva

Skřetem v demu Heroes of M&M5: Tribes of East

27. 9. 2007 20:20 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Stanete se mladým válečníkem, který vede armádu při invazi do cizí říše a je opojen bojovou zuřivostí. + ODEMKNUTÍ DRUHÉ MAPY

Tribes of the East bude po loňském Hammers of Fate druhým (samostatně spustitelným) datadiskem pro oblíbenou fantasy strategii Heroes of Might & Magic 5 a právě jeho demo pustil dnes večer UbiSoft do oběhu. Devítisetmegový soubor můžete sosat z Tiscali mirroru nebo z FilePlanet, Gamershell, FileFront, JeuxVideoPC či Worthplaying.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Náplní hratelné ukázky má být klíčová epizoda Heroes V příběhu, v níž se stanete mladým válečníkem rasy Orků (v překladu Skřetů), který vede armádu při invazi do říše Griffinů. V třetí misi druhé kampaně s názvem Father Sky's Fury si tedy budete moci zkusit, jaké to je hrát za Orky, budovat jejich město, verbovat jednotky, válčit s novými kreaturami či objevit jejich fígle, jako je třeba opojení bojovou zuřivostí. Jak zjistila domácí fanstránka Heroes-Centrum, v demu je ještě druhá, normálně nepřístupná mise Agrael's Trail (Update), kterou lze spustit díky této modifikaci (470 KB). Novinkou je také fakt, že hra narozdíl od dřívějších dílů vyžaduje 1 GB paměti.

Více o HoMM V: Tribes of the East na produktové stránce CD Projektu, který hru dle našich informací vydá někdy koncem října (českou verzi včetně dabingu za šest stovek):

    Představuje poslední kapitolu v boji, jenž začal přerušenou svatbou nešťastné královny Isabely. Nyní půjdete ve stopách Arantira, vládce nekromantů, a spolu s ním budete odhalovat věštbu Temného proroka i spiknutí, přicházející z říše démonů. Po tomto velkolepém závěru příběhu Heroes of Might & Magic V už svět Ashan nikdy nebude jako dřív.

    Nová frakce – skřeti: Drsná skřetí frakce, která se jako první proslavila ve hře Dark Messiah of Might & Magic, se nyní přenáší i do série Heroes. S krutými, hrdými a nezávislými skřety tak do světa Might & Magic přichází skutečná síla. V této frakci najdete skřety, gobliny, kyklopy i slavné Pao Kai.

    Nová kampaň: Chcete vědět, jak skončila vláda uzurpátorské Biary? Zajímá vás, jak démoni dokázali i z hrdých azylských rytířů vytvořit zvrácené kreatury? Nyní přicházejí kmeny divokých skřetů, pozvedají zbraně a snaží se jednou provždy vypořádat s hrozbou inferna. Ve spletitém příběhu se setkáte i s postavami ze hry Dark Messiah of Might & Magic. Krom toho přináší Tribes of the East 10 nových map pro více hráčů a pět map pro hráče jednoho.

    Nová vylepšení: Každá jednotka ve světě Heroes V získává možnost alternativního vylepšení, což zvyšuje celkový počet jednotek ve hře na více než 170. Tyto nové a mocné schopnosti jistě dají vaší bojové taktice zcela nový rozměr. Můžete se těšit na nová kouzla, artefakty, budovy i systémová vylepšení, například spojení různých artefaktů... [více]
zdroj: Fileplanet, WP, fansite

jd

Nejnovější články