Taktická akce Airborne Troops vyjde v červenci
zdroj: tisková zpráva

Taktická akce Airborne Troops vyjde v červenci

18. 5. 2004 12:12 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Společnost GMX Media dnes oznámila, že od Playlogic získala distribuční práva pro Evropu na titul Airborne Troops vývojářského týmu Widescreen Games.

Jde o taktickou akční third-person adventuru zasazenou do období 2. světové války, do okupované Francie. My vám z ní dnes můžeme nabídnout sadu nových screenshotů. GMX Media ve své tiskové zprávě také uvádí, že je to jejich první zkušenost s multiplatformovým titulem. Airborne Troops je totiž určena nejen pro PC, ale také pro PS2. Vydání je naplánováno na červenec. Hra už prý byla lokalizována do pěti evropských jazyků - angličtina, němčina, francouzština, italština a španělština.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Příběh Airborne Troops vypráví o misi, během níž mělo dojít k vysazení dvou agentů na okupovaném území, jenže než k tomu mohlo vůbec dojít, letadlo bylo sestřeleno a jeden z agentů je těžce zraněn. Nyní je tedy na vás, abyste se ujali jeho úkolu a zdárně jej dokončili. Mise, na kterou se vydáte, je založena na skutečných událostech a má být jejich věrnou rekonstrukcí. Akce je kombinací stealth a zběsilého střílení.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články