Star Heritage 0: Ship of Ages - konec nadějí
zdroj: tisková zpráva

Star Heritage 0: Ship of Ages - konec nadějí

28. 3. 2006 20:20 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Balík nových screenshotů z připravované akční 3D RPG s názvem Star Heritage 0: Ship of Ages dnes vydala společnost Step Creative Group, která se jejím vývojem zabývá.

Prvně má být živě tento titul předveden veřejnosti v nadcházejících dnech, během GDC, která se koná mezi 7. a 9. dubnem v Moskvě. Vydání hry je naplánováno na konec roku, ovšem to se ještě může změnit, protože zatím nebyl ohlášen ještě žádný oficiální vydavatel.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Star Heritage 0: Ship of Ages pojednává o jednom z největších vynálezů pozemšťanů - o brilantním výsledku vědeckého bádání, slávě a naději lidstva - o lodi snů, ohromném vesmírném korábu, který se to tisíci budoucími osadníky namířil na jakousi vzdálenou planetu. Jenže, jak se říká - člověk míní a Bůh mění. Loď zřejmě neměla nikdy dorazit na místo určení. Naděje se rozplynuly. Něco záhadného se stalo. Hlavní hrdina příběhu se probudí po neurčité době v bezvědomí na marodce ošklivě zraněn. Během doby, co byl mimo, se vše kolem něj výrazně změnilo. I s lidmi se něco stalo. Ale co? Kdo jde s vámi a kdo proti vám? A proč? Na tyhle otázky budete muset odpovědět sami...
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články