NHL 06 bude v češtině, první dojmy
zdroj: tisková zpráva

NHL 06 bude v češtině, první dojmy

17. 7. 2005 22:22 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Tak jako hokejisté oslavují vzkříšení severoamerické ligy NHL po dlouhé výluce, radovat se mohou začít i příznivci počítačového NHL.

Zatímco minulé dva ročníky se u nás objevily pouze v anglické verzi, připravované NHL 06 se na podzim opět dočká lokalizované verze od EA Czech, a to ve formě počeštění všech textů se zachováním originálního dabingu. Zjistila to domácí fanouškovská stránka NHL.Onlinegames.cz, které se navíc podařilo hru na PC osobně vyzkoušet, díky čemuž přinesla první screenshoty s ukázkou přeložených textů v menu (evidentně zatím jen beta, viz třeba nešikovný název sekce "Místo tvoření" nebo zkratka Philadelphie Flyers jako FIL)...

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

... a zejména článek s prvními dojmy. Dandy v nich píše o dostupné nabídce herních režimů (Exhibice, Sezóna, Dynasty mód, Světový turnaj, Elitní ligy světa, Online), nemilé absenci české extraligy (jsou tu jen nejvyšší soutěže z Finska, Švédska a Německa), nové možnosti snadno aktualizovat soupisky týmu nebo nastavit si vliv únavy a přísnost rozhodčích (dříve to prý moc nefungovalo), rockovém soundtracku (momentálně 13 skladeb), stále chybějící konfiguraci ovládacích kláves, tradičně vylepšené grafice i vzhledu stadionů & diváků a dále pak postřehy ze samotného hraní po jednom dnu stráveném s NHL 06. O něm se dozvíte oficiální informace z našich starších článků zde nebo zde.
zdroj: fansite

jd

Nejnovější články