DOOM III - čerstvé obrázky z PC Gameru!
zdroj: tisková zpráva

DOOM III - čerstvé obrázky z PC Gameru!

17. 10. 2002 4:44 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Do schránek předplatitelů celosvětově nejprodávanějšího časopisu PC Gamer se včera začalo dostávat prosincové číslo (ano, jsou vždy trochu v předstihu :), jehož hlavním tématem není nic menšího než DOOM III, mýty opředená reinkarnace legendární akční hry od id Software.

Součástí osmistránkového oslavného článku je spousta nových informací a co je nejlepší, také tucet nových screenshotů plus jeden wallpaper.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva Za zvláštní pozornost stojí hned ten první z obálky PC Gameru, který varuje nápisem "this is an in-game screenshot" že to, nad čím nevěřícně kroutíte hlavou, údajně není render. Vedle několika nových druhů nepřátel je k vidění také venkovní okolí báze na Phobosu, jednoho z měsíců Marsu, ale tento pohled je bohužel v příliš nízkém rozlišení. DOOM III prý nyní běží na ATI Radeonu 9700 PRO pouze v 800x600, ale časem se výkon díky optimalizacím pochopitelně zlepší. Každopádně si prý máte přichystat Pentium 4 nebo Athlon XP, 512 MB RAM a špičkovou zvukovou kartu a bedny kompatibilní se standardem 5.1. O termínu vydání nepadlo v článku ani slovo, ale jeho kompletní znění si budete moci přečíst v češtině v listopadovém čísle časopisu Level.

jd

Nejnovější články