V prvním DLC pro Borderlands: The Pre-Sequel si zahrajete za Handsome Jacka
zdroj: tisková zpráva

V prvním DLC pro Borderlands: The Pre-Sequel si zahrajete za Handsome Jacka

3. 11. 2014 18:52 | Novinky | autor: Petr Poláček |

Kvízová otázka pro dnešní den zní: „Co obvykle následuje po vydání hry?“ Možnosti vám nedám, protože by správnou odpověď bez vyzvání vyštěkal i můj pes. Po vydání hry následuje vydání DéeLCé, tedy více či méně smysluplných obsahových přídavků, které mají přifouknout náplň základní hry i finanční konta vydavatelů, snad i vývojářů a někdy dokonce i herních postav! Své o tom ví i bankovkami posedlý šéf Hyperion Corporation Handsome Jack, záporák Borderlands 2 a ne-záporák v nedávno vydané střílečce Borderlands: The Pre-Sequel. Jack se rozhodl že inkasování bankovek za práci druhých už je nuda a v chystaném DLC Handsome Jack Doppelganger Pack si jich s vaší pomocí nasbírá plné hrsti sám.

DLC Handsome Jack Doppelganger Pack vyjde pro všechny tři verze hry 11. listopadu a zahrajete si v něm ne za skutečného Jacka, nýbrž za jeho něco jako klona, který umí generovat další malé digi-Jacky, aby nepřátelé padali k zemi rychleji a sesbíraného lootu bylo více. O nic jiného totiž nejde – jen o zábavu a prachy.

V závislosti na vašich volbách v rámci stromu schopností můžete za práci digi-Jacků získat různé bonusy, dostat se k upgradům za užívání zbraní konkrétních výrobců, používat zápěstní lasery nebo získávat buffy při každém sebrání peněz, jak upozorňuje popis DLC na stránkách hry.

Majitelé Season Passu (stojí 30 babek) za DLC Handsome Jack Doppelganger Pack nic platit nemusí, samostatně vás nový obsah přijde na 10 dolarů. Jestli jde o nabídku lákavou nebo unylou, si rozhodně sami podle míry náklonnosti k Jackovi. Já asi vynechám. Na mě je moc hrabivý a málo zen...

Nejnovější články