Žeňte před sebou nepřátele a poslouchejte nářek jejich žen v early access verzi Conan Exiles
zdroj: tisková zpráva

Žeňte před sebou nepřátele a poslouchejte nářek jejich žen v early access verzi Conan Exiles

31. 1. 2017 10:07 | Video | autor: Aleš Smutný |

Nejdříve tedy musíte nepřátele rozdrtit, ale s menší přesilou není nic nemožné. Jen se spojíte s jinými hráči a jatka mohou začít. Survival akce Conan Exiles spustila early access a to na Steamu. Pokud byste náhodou pořád nevěděli oč, jde, vězte, že Conan Exiles nabízí trochu více příběhovou verzi klasických online survival her, kde začínáte od píky (sekery) a můžete se propracovat i k vlastní vsi, či hradu.

To, že se hra odehrává v universu Conana, tedy Hyborii, je velké plus, i když všemu trochu ubírá fakt, že se ocitnete na Howardem nepopsaném kontinentu, kam jsou odváženi vězni. Můžete mu říkat hyborijská Austrálie. Což znamená, že se nepodíváte do žádného města známého z knih, či filmů a vše si musíte vytvořit sami, respektive se musíte spolehnout i na ostatní hráče.

zdroj: Archiv

Na druhou stranu, tvůrci z Funcomu zjevně kontinentu nadělili nějaké příběhové pozadí, jež půjde odhalovat skrze výpravy do útrob země. Navíc, s pomocí AI otroků si budete moci osídlit vlastní vesnici či hrádek sami, takže nepotřebujete ostatní hráče, aby se vám točilo Kolo bolesti na útulné návsi. Ostatně, ty by asi moc nebavilo neustále kroužit dokola a dokola, snad jen kdyby si tím cvičili sílu…

Samozřejmě, jde o early access, takže musíte počítat s technickými problémy, v noci byly problémy především s veřejnými servery, jejich nalezením, stabilitou apod. Ale to už je úděl těch, kteří zkouší betaverzi. Ta vás na Steamu vyjde na 30 eur. Hra vyjde i na Xbox One, kde early access vyjde během jara tohoto roku. Plná verze by měla vyjít do roka.

Nejnovější články