Video z plastelínového Armikrogu ukazuje směšně nešikovného jalového hrdinu
zdroj: tisková zpráva

Video z plastelínového Armikrogu ukazuje směšně nešikovného jalového hrdinu

26. 2. 2015 18:30 | Video | autor: Honza Konfršt |

Tvůrci ze studia Pencil Test Studios si o finance na vývoj duchovního násatupce adventury Neverhood řekli na Kickstarteru a nakonec uspěli. Nic tedy snad nebrání tomu, abychom se už letos pustili do hraní titulu Armikrog, jehož vývoj tvůrci poodhalují na záběrech následujícího videa.

Ve videu můžeme vidět dva tvůrce hry - Eda Schofielda a Mika Dietze, kterak hovoří o rozpohybování Tommynauta. Ten se světem Armikrogu, kde nešťastně se svým parťákem ztroskotal, pohybuje v sérii póz. Ty odkoukal od ostatních a má za to, že právě takto se pohybují hrdinové všech tvarů i velikostí. Netřeba dodávat, že se jedná o snahu spíše směšnou a jejím výsledkem není ani tak Tommynaut jakožto zkušenostmi ostřílený hrdina, nýbrž Tommynaut bavící své publikum a především samotné hráče.

zdroj: Archiv

Video nabízí i zajímavé záběry přímo z výroby prostředí a postav a nakonec i druhou ovladatelnou postavu. Ta se jmenuje Beak Beak a jde o malého slepého psa, který se nacpe všude nejen velikostí (což také slibuje řadu hádanek ne nepodobných těch z Valiant Hearts: The Great War), ale především svými přemoudřelými hláškami. 

Armikrog by měl vyjít během tohoto jara pro PC, Mac, Linux, Wii U a PlayStation 4.

Nejnovější články