Nový mód pro World of Tanks do hry přináší... fotbal?!
zdroj: tisková zpráva

Nový mód pro World of Tanks do hry přináší... fotbal?!

12. 6. 2014 15:30 | Video | autor: Ladislav Loukota |

Ani fotbalu neholdující jedinci nemohli přehlédnout, že dnes začíná 20. mistrovství světa ve fotbale v Brazílii. Důvod je zřejmý, informace o kulatém nesmyslu se na nás valí i z nesportovních kruhů, mimo jiné například i z válečné střílečky World of Tanks. Vývojáři z Wargaming totiž u příležitosti MS připravili roztomilý mód, v němž se na rozlehlém pažitu střetnou dva tankové týmy v zápase o to, kdo dříve vstřelí oponentovi trojici branek. 

Herní mód Football Championship bude k dispozici od 12. června do 13. července, tedy po dobu trvání brazilské "události". Týmy jsou omezeny na souboje 3 vs. 3 tanky a trvají sedm minut. Po dobu trvání bude každá strana moct do branky oponenta dotlačit maximálně trojici branek. Sportovní arénu zastane překopaná mapa Himmelsdorf, přičemž účastníci jako odměnu krom krásných vzpomínek dostanou i nezbytný achievement.

Ač v kopaná v tankovém prostředí působí malinko dojmem pěsti dopadající na oko a spíše jako takový "PR stunt", samotný fotbal realizovaný pomocí tanků je přesně to, co by mě možná dokonce i přimělo začít uvažovat o sledování tohoto sportu. Dost ale hnidopišství, koukejte na tankopanou v rozkošně ujetém traileru.

zdroj: Archiv

 

Nejnovější články