Morální zásady parťáků ve sci-fi RPG Technomancer mohou vést až ke konfliktu s hlavní postavou
zdroj: tisková zpráva

Morální zásady parťáků ve sci-fi RPG Technomancer mohou vést až ke konfliktu s hlavní postavou

20. 5. 2016 9:59 | Video | autor: Honza Konfršt |

Před časem jsme měli možnost se podívat na představení všech základních prvků hratelnosti sci-fi RPG Technomancer, tentokrát se nové video zaměřuje na partu vašich možných společníků. Každý z nich bude disponovat unikátními schopnostmi a příběhem, ale také morálními zásadami, které ho mohou vést ke konfliktu s vámi.

Někteří se k vašemu hrdinovi nepřidají ihned, ale až poté, co si získají jejich důvěru. Jiní zase ani nemrknou a stanou po vašem boku proto, že cítí příležitost vydělat nebo získat moc. Podobně jako v jiných týmových RPG si musíte do akce vzít jen pár z celkové nabídky spolubojovníků. Se dvojicí aktuálně zvolených parťáků pak pobíháte po misích plníte úkoly a oni samozřejmě reagují na vaše činy a rozhodnutí, která je mohou i pořádně naštvat.

zdroj: Archiv

Jiní samozřejmě vaše činy budou schvalovat, což jim zvýší loajalitu. V sociálních interakcích by měl Technomancer nabídnout solidní rozmanitost. Otázkou je, jak se povede tento prvek zakomponovat tvůrcům ze studia Spiders, jejichž tvorba není nijak oslnivá. Ať už to ale dopadne jakkoli, zjistíme to až o týden později, než se původně plánovalo. Technomancer tak vyjde na PC, PS4 a Xbox One 28. června.

Nejnovější články