Marek Rosa vysvětluje původ a význam planet ve Space Engineers
zdroj: tisková zpráva

Marek Rosa vysvětluje původ a význam planet ve Space Engineers

4. 12. 2015 15:58 | Video | autor: Adam Homola |

O doposud největším planetárním přídavku pro Space Engineers psal nedávno Petr. A v rámci snahy planety blíže představit, vydali Keen Software House v čele se svým šéfem a hlavním technologem Markem Rosou video, který popisuje, jak se studio k planetám dostalo, potažmo proč nový obsah hru zásadně mění.

S planetami se na začátku vývoje vůbec nepočítalo a hráči za ně mohou děkovat jen sami sobě - tvůrci je do hry přidali na základě přání komunity. Nebylo to však ze dne na den. Tvůrci na nich začali pracovat "před mnoha měsíci" a podle Rosy jde o doposud největší update do hry - dokonce mnohem větší než předchozí přidání survival prvků.

zdroj: Archiv

Rosa rovněž připomíná, že planety ve hře jsou "skutečné" - což znamená, že nejde o nakreslené obrázky na pozadí. Jsou to opravdové objekty, ke kterým můžete přiletět a přistát na nich. Na planetách můžete navíc stavět různé struktury, a když odletíte a pak se vrátíte, budova tam zůstane. Rosa doufá, že hráči vytvoří nejen velké základny, ale také obří města a další struktury. Klidně si tak můžete vytvořit svůj domov, který jste předtím v neplanetárních Space Engineers neměli.

Planety jsou venku už nějakou dobu, a pokud jste hru ještě neaktualizovali, měli byste to napravit. Více se už můžete o planetách dočíst v nedávném článku tady.

Nejnovější články