Akční RPG Bound by Flame představuje na videu příběh
zdroj: tisková zpráva

Akční RPG Bound by Flame představuje na videu příběh

13. 12. 2013 15:40 | Video | autor: Adam Homola |

Akční RPG Bound by Flame vyjde na jaře 2014 a tvůrci ze studia Spiders (pracovali na Mars: War LogsOf Orcs and Men) nyní vydali nový trailer, který se zaměřuje na příběhové pozadí hry. Ve videu uvidíte, kromě příběhových věcí, taky hromadu fantasy potvor - každá z nich by měla mít svůj vlastní rozum, unikátní chování a taktické uvažování. Jsou to silná slova a jejich pravdivost si za pár měsíců ověříme.

Bohatý bojový systém by měly doplňovat také široké možnosti hráčových voleb - podobně jako v jiných hrách, i tady budou mít vaše rozhodnutí dopady nejen na daný quest, ale i na celý příběh. Jednou z charakteristik hry je rozpolcení hlavního hrdiny na normálního člověka a ohnivého démona, takže budete muset neustále řešit jestli pustit démona ke slovu a využívat jeho silné schopnosti, nebo jestli se raději budete spoléhat na své vlastní schopnosti.

...

Netřeba dodávat, že právě vaše volba démona versus člověka bude mít velký vliv nejen na úkoly, ale i na celý okolní svět a vztahy s jinými postavami. Navíc postupný přerod v démona se bude projevovat i na těle hlavního hrdiny, a pokud budete hrát jen ve formě démona, ztratíte časem i lidský vzhled. Bound by Flame vyjde na PC, PlayStation 4, PlayStation 3 a Xbox 360 v prvním kvartále příštího roku.

Nejnovější články