Zkuste štěstí v C&C: Generals betatestu
zdroj: tisková zpráva

Zkuste štěstí v C&C: Generals betatestu

11. 10. 2002 19:30 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Úderem páté hodiny odpolední středoevropského času spustili Electronic Arts několikrát posunutý betatest své 3D real-time strategie Command & Conquer: Generals od pacifické divize EA, o níž se řada lidí mylně domnívá, že ji vyvíjí Westwood.

Command & Conquer: Generals zdroj: tisková zpráva Registrace zájemců o betatest poběží pouze do zítřejšího rána, takže pokud chcete zkusit štěstí a stát se jedním ze zhruba 3500 šťastlivců, kteří budou vybráni hlavně podle systémové konfigurace, měli byste sebou opravdu hodit. Na rozdíl od podobných betatestů se tentokrát mohou zúčastnit lidé z celého světa, ale podmínkou je věk osmnácti let.

Cílem celé akce je důkladné otestování multiplayeru C&C: Generals na několika bojištích, vyváženosti jednotlivých stran (USA, Čína a G.L.A.) se všemi dostupnými jednotkami nebo budovami a samozřejmě půjde také o vyzkoušení zátěže herních serverů. Ani my v betatestu nové generace slavné série C&C nebudeme chybět, takže v dohledné době vám můžeme slíbit první dojmy ze síťového klání, které obohatí sbírku článků o nové generaci slavné série Command & Conquer (rozhovor, preview).

zdroj: PR

jd

Nejnovější články