Zahrajte si Company of Heroes Online
zdroj: tisková zpráva

Zahrajte si Company of Heroes Online

26. 8. 2009 14:14 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Autoři zveřejnili návod, jak čínskou verzi onlinovky naučit anglicky.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva Není to tak dávno, co jsme informovali o Company of Heroes Online, hře zprvu určené a vůbec cílené na asijský trh. Její vývojáři ale naštěstí mají slitování s nešťastnými fandy téhle válečné real-time strategie a proto vydali oficiální návod, jak se do hry pustit i v angličtině. Ten má tři části: nejprve si musíte vytvořit účet, posléze hru stáhnout a nainstalovat a nakonec hru upravit tak, aby na vás mluvila anglicky.

Autoři varují, že hra se zatím nachází ve fázi betatestování a proto může obsahovat chyby; prý se ale rozhodně nemáte nechat vylekat všemi těmi obrazovkami s čínským obrázkovým písmem. A co se internetového připojení týče, síťový kód hry má být přizpůsoben tomu, abyste z České republiky mohli hrát klidně i na čínských serverech, byť bez lagů to asi úplně. A rozhodně se vyvarujte tomu, abyste si skrze hru za něco platili, protože pokud by se s tím něco pokazilo, budete muset na technickou podporu volat do Číny.

Přese všechno je to ale pořád online verze známé značky a navíc zcela zdarma - tak proč to nezkusit? Sami jsme zvědaví, zda je tomu opravdu tak - svěřte se nám se svými dojmy v diskusi pod článkem! Více o sérii najdete v našem zpravodajství.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
Kdy zamíří Company of Heroes Online do Evropy?  [10.11.2008 15:15 - levis]
zdroj: Blues News

Nejnovější články