Quake IV gold
zdroj: tisková zpráva

Quake IV gold

4. 10. 2005 10:10 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Společnosti id Software, Raven Software a Activision po všech těch včera oznámených "zlatých" hrách také přispěli svou troškou do mlýna a přišly s tiskovou zprávou ohlašující započetí lisování PC verze očekávaného titulu Quake IV.

Quake IV zdroj: tisková zpráva Už za dva týdny, od úterka 18. října, by se s ním měli američtí hráči setkat na pultech obchodů. Update 5.10. - my v Evropě nebudeme muset dlouho čekat, neboť dle vyjádření CD Projektu platí pro starý kontinent termín 21.10. Zájemci si tuto hru mohou předobjednat na Tiscali Gameshopu a získat tak jistotu, že až do našich končin dorazí, tak ji dostanou mezi prvními, ale nevýhodou je vysoká cena, nicméně v této věci ještě dojde k řadě změn...

V Quake IV ztvárníte roli člena legendární jednotky obranných sil Země zvané Rhino Squad. Jeho jméno je Mathew Kane a jeho úkolem, pořádně to vytmavit hrozbě v podobě zákeřných a barbarských vetřelců z vesmíru, Stroggů. Dějově tak hra navazuje s malým odstupem na příběh Quake II. Co se týče multiplayeru, ten vám svým stylem připomene zase Quake III. Základní technologií projektu je jinak Doom III engine. Podrobnosti o Quake IV najdete v předevčírem vydaném,už druhém preview na toto téma.

zdroj: PR

korgull

Nejnovější články