K předobjednávce Oculus Rift dostanete vesmírnou akci EVE: Valkyrie
zdroj: tisková zpráva

K předobjednávce Oculus Rift dostanete vesmírnou akci EVE: Valkyrie

11. 12. 2015 16:14 | Téma | autor: Aleš Smutný |

Asi nejlépe vypadající hra na Oculus Rift a možná i všechny systémy virtuální reality je EVE: Valkyrie, vesmírná letecká akce ze světa EVE Online. Proto je pro všechny VR nadšence určitě dobrou zprávou, že za předobjednávku Oculus Rift dostanete i tuto hru. Asi není lepší způsob, jak demonstrovat potenciál virtuální reality, potažmo Oculu, než s krásně vyhlížejícím titulem od CCP.

Ostatně, hru si pochvaluje i Palmer Luckey, zakladatel Oculus VR: „EVE: Valkyrie je jednou z nejočekávanějších her pro virtuální realitu, na které se pracuje. Skvěle zachycuje příslib naprostého pohlcení do hraní. Doslova vás vystřelí do sci-fi dobrodružství jako bojového pilota vesmírné lodi. Bojovat po boku svých přátel v multiplayerových bitvách je ve virtuální realitě nesmírně napínavý zážitek a jsme nadšení, že spolu s CCP přineseme tento zážitek majitelům Riftu po celém světě.“

Stojí za připomenutí, že EVE: Valkyrie nevyjde pouze na Oculus Rift, ale chystá se i pro PlayStation VR a vyjde tedy i na PS4. Vzhledem k tomu, že se vydání OR stále plánuje na první čtvrtletí roku 2016, hra by měla být teoreticky blízko dokončení. Nicméně dnes zveřejněné nové záběry stále nesou označení pre-alfa, takže si CCP asi ještě budou muset pospíšit.

zdroj: Archiv

Nejnovější články