Větší New York a jiná vylepšení ve Spider-Man 3
zdroj: tisková zpráva

Větší New York a jiná vylepšení ve Spider-Man 3

3. 4. 2007 15:15 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Po neúspěchu podprůměrné third-person akce Spider-Man 2 (38%) Activision vyměnili vývojářské studio, takže za chystaným třetím dílem budou stát ostřílení kalifornští Treyarch.

Jedním z prvních herních vylepšení je, že New York bude ve trojce dva a půl krát rozsáhlejší. Počet lidí i aut bude úměrný denní době a namísto pasivních chodců budou navíc lidé reagovat na hráčovo počínání v šarvátkách. Jak jsme navíc již psali, kromě příběhové linky z filmu bude mít nový Spiderman ještě dalších devět dějových motivů inspirovaných komiksem, přičemž ten do hry také přínese postavy jako Lizarda nebo Scorpiona (jeho modelování musí dát práci, protože jen v samotném ocase bude mít čtyřicet kostí).

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Celkem bude hra obsahovat jednadvacet úkolů, nemalou část ale bude hráč plnit coby zlý Spiderman, který se oproti svému „dobrému“ předchůdci nebude pyšnit jen černým kostýmem, ale také obecně lepší fyzičkou a dovednostmi jako třeba „Ultimate Puppet Master“, kdy Spiderman ze vzduchu pochytá všechny nepřátele do pavučiny a pak s nimi plnou silou mrští o zem. Spider-Sense už nebude jen pomáhat při obraně proti nepříteli, ale po jejím zapnutí hráč cíle svých misí a také nepřátele uvidí červeně, a to i zpoza rohů či skrz zdi. Přibude také dočasné zbystření smyslů, nápadně připomínající bullet-time, a k lepšímu se změní také animace hodu pavučinky. Hra bude postrádat Spider Store, ale po dokončení všech misí se odemknou některé filmečky. A pokud vám ani to nestačí, vězte, že během několika cutscenes se podobně jako v God of War přímo zapojíte do hry. Spider-Man 3 vychází souběžně s celosvětovou premiérou filmu 4. května, přičemž alespoň v PS3 verzi bude k dispozici Collectors Edition, ve které půjde navíc hrát za The New Goblina pomocí ovladače Sixaxis.
zdroj: IGN

levis

Nejnovější články