Update One Tamriel vyšel už i pro konzolovou verzi The Elder Scrolls Online
zdroj: tisková zpráva

Update One Tamriel vyšel už i pro konzolovou verzi The Elder Scrolls Online

19. 10. 2016 15:16 | Preview | autor: Adam Homola |

Aktualizaci One Tamriel si mohou PC hráči užívat už od 5. října. Majitelé The Elder Scrolls Online na PlayStationu 4 či Xboxu One si na jeden z největších updatů hry museli počkat, ale od včerejška mohou také odhodit veškeré limitující bariéry. Díky systému battle-leveling, se můžete po dokončení tutorialu vydat s kýmkoliv kamkoliv, bez výjimek. Oblasti, které byly dříve určeny jen pro postavy na vysokých úrovních, jsou tak nyní dostupné všem hráčům, bez rozdílu nahraných hodin či zkušeností. Zmizely také alianční restrikce (kromě PvP složky hry), tudíž je nyní naplňování skupiny kýmkoliv mnohem jednodušší, než kdy dříve.

Update One Tamriel také umožňuje společné cestování nováčků s veterány, kdy se prostředí přizpůsobí úrovni každého člena party. Mezi další novinky updatu patří možnost bojovat s ostatními hráči kdekoliv mimo Cyrodiil, nebo třeba přepracování všech zón tak, aby podporovaly sólování i skupinky hráčů.

Vývojáři vylepšili také bossy a standardizovali obtížnost napříč všemi zónami i dungeony. Právě v dungeonech nyní platí možnost volby obtížnosti normal či veteran, kdy je příběh dané kobky oddělen od obtížnosti a na hráče je aplikován systém battle-leveling. V praxi to opět znamená možnou spolupráci veteránů s nováčky, přičemž každý dostanete vhodný loot adekvátní k jeho dosažené úrovni.

zdroj: Archiv

Největšího přepracování se pak dočkala zóna Craglorn. Tu tvůrci kompletně redesignovali tak, aby byla nově bez problémů vhodná i pro sólisty, zatímco skupinky hráčů jsou v ní vítáni i nadále. A nakonec došlo také ke standardizaci lootu jak v zónách, tak v dungeonech, tudíž lze ve specifických zónách získat specifické sety, bez ohledu na dosaženou úroveň.

Tvůrci, respektive spíše jejich marketingové oddělení, připravili také speciální soutěž Trip of a Lifetime. Díky ní můžete vyhrát jeden z pěti unikátních zájezdů do Afriky, švýcarských Alp, Amazonu, Maroka, nebo na Nový Zéland. Jakkoliv je celá akce velmi sympatická, netýká se bohužel Česka. Nicméně pokud jste z Ameriky, Kanady, Anglie, Německa, Mexika, Francie, Finska, Norska, Ruska, nebo Švýcarska, můžete se do soutěže přihlásit na této stránce.

Vývojáři ze Zenimax Online Studios se na letošní E3 poplácali po zádech za 7 milionů hráčů a potvrdili, že The Elder Scrolls Online se těší dobrému zdraví. Ostatně velikost a důležitost updatu One Tamriel může být jedním z důkazů, že to s TESO myslí vývojáři i vydavatel Bethesda pořád vážně a že zde skutečně není důvod pro malování čerta na zeď.

Hra už také nějakou dobu nabízí variantu kdy není potřeba platit pravidelné měsíční poplatky a tak, pokud se vám nechce čekat na další The Elder Scrolls, můžete vyzkoušet jeho online verzi. Žízeň po RPG ze známé série vám může uhasit také speciální edice Skyrimu pro PC, PlayStation 4 a Xbox One, která se na trh dostane už 28. října.

Nejnovější články