První informace o Juiced 2
zdroj: tisková zpráva

První informace o Juiced 2

17. 2. 2007 22:22 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Populárními závody Hot Import Nights a xboxovým hitem Project Gotham Racing 3 se inspirovala tuningová hra, kterou odhalujeme.

Dalo by se začít zmínkou o našem jen mírně nadprůměrném (68%) hodnocení Juiced jedničky z roku 2005 v kontrastu s několika miliony prodaných kusů, což dokonce vedlo THQ k odkoupení vývojářské firmy Juice Games složené z ex-Rage zaměstnanců. Nebylo tedy pochyb o vzniku pokračování, které nyní měl tu čest odhalit švédský magazín GameReactor. Podle něj bude hra obdařena podtitulem a oficiální licencí na Hot Import Nights, což je především v Americe populární show s nočními závody vyladěných automobilů, do níž se může za poplatek zapojit i veřejnost. Dle vyřčeného, i z premiérových obrázků lze soudit, že se asi vše bude odehrávat pouze pod rouškou tmy. Zajezdíte si v 93 licencovaných vozech (např. Mazda RX-8, Honda S2000, Mitsubishi Evo X FTO, Subaru Impreza WRX STi, BMW Z4, Nissan Skyline GT-R, Pagani Zonda), které půjde vylepšit až 10 tisíci součástkami od značek jako BuddyClub, Wings, Greddy, Rays Wheels, Stilen či Mugen. Co se týká herních módů, padlo rozhodnutí rozloučit se s Showdown / DragRacing a naopak přivítat Drift.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Tvůrci vzali na vědomí stížnosti hráčů, pro něž byla jednička příliš složitá, takže dvojku více přizpůsobí požadavkům masového publika. Tomu se nezamlouvalo ani fiktivní město, které proto v Juiced 2 nahradí skutečné metropole - Řím, Londýn, Paříž, San Francisco, Sydney a šest dalších, přičemž každou tratí mají vést tři různé cesty. Výběr šampionátu, kterého se chcete zúčastnit, bue fungovat úplně stejně jako v Project Gotham Racing 3, jímž se dle společných rysů a častého srovnávání autoři mohutně inspirovali. Sami uznávají, že města nebudou tak propracovaná jako v PGR3, ale Juiced 2 ho prý předčí v hezčím nasvícení scény a svou úžasnou fyzikou. Po vzoru Forza Motorsport bude každý AI řidič vybaven tzv. Driver DNA, která si pamatuje váš styl jízdy a zachová se podle něj příště. Hra cílí na platformy PC, X360, PS3, PS2, PSP a vyjde v září 2007. P.S. pokud někdo z čtenářů ovládá švédštinu a byl by ochoten podělit se s ostatními o více podrobností z čtyřstránkového článku, nechť se prosím ozve mailem ;)
zdroj: GameReactor

jd

Nejnovější články