Podrobnosti o Tribes: Fast Attack
zdroj: tisková zpráva

Podrobnosti o Tribes: Fast Attack

6. 4. 2002 15:28 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Nyní máme příjemnou zprávu pro všechny milovníky akčních her, obzvlášť pak pro ty, kteří si oblíbili sérii Tribes.

Sierra totiž v noci na dnešek oznámila, že se pracuje na dalším produktu této řady. Ten ponese název Tribes: Fast Attack a půjde o kompletně samostatnou hru tentokrát se single player kampaní o devíti misích a zhola novými multiplayer levely. Hru si tedy budete moci (narozdíl od Tribes 2, kde single-player byl pouze v podobě tutoriálu) zahrát rovněž off-line - v multiplayeru dokonce s inteligentními boty ;). Chybět nebude ani tutorial. Tam kde skončí tréninková mise tutoriálu, začne skutečná hra v single player kampani. Multiplayer bude oproti předchozímu Tribes 2 trochu reorganizován, neboť zde bude kladen důraz spíše na menší týmy. Podstatné změny nejen v designu zastihnou vozidla.

Tribes: Fast Attack bude obsahovat také plnou verzi Tribes 2 (recenze), ovšem včetně všech patchů a několika nových přídavků, které v původní hře nenaleznete - dva mody na straně serveru: Team Rabbit 2, což je nová verze Team Rabbit modu pro Tribes 2; a Competition Mod s rychlejším pohybem a rekalibrovanými zbraněmi, speciálně navržený pro soutěž.

Na Fast Attack bude pracovat společnost Inevitable Entertainment, která má zároveň na starosti vývoj PS2 verze Tribes (Tribes: Aerial Assault). Kolegům z HomeLANu to však nedalo a z jejich telefonického rozhovoru se zástupci Sierry vyplynulo, že ačkoli budou mít PCéčková verze (Fast Attack) s tou na PS2 (Aerial Assault) společné především single player mise, nelze mluvit o pouhém portu hry na PC, protože i tak budou mezi oběma produkty velké rozdíly.

Fast Attack poběží na Inevitable vlastním, úplně novém, grafickém enginu. Mmj. podle rozhovoru, kteří titíž zástupci Sierry poskytli PC.IGN, to vypadá, že se hra bude více podobat Tribes 2. Bohužel zatím nejsou k dispozici žádné obrázky, které by toto tvrzení dokládaly, ale doufejme, že se objeví velice brzy. Z interview jsme se také dozvěděli, že Fast Attack nebude obsahovat zredukované mapy z Tribes 2, ale mapy zcela nové. Jejich přesný počet zatím není znám, počítá se však asi se 30 - 50.

Sierra by ráda viděla Tribes: Fast Attack dokončený už letos na podzim, aby ho pak ještě před Vánoci mohla vydat. Beta test by měl proběhnout v létě.
zdroj: HomeLAN, PC.IGN, PlanetTribes

korgull

Nejnovější články