Oznámení RTS Act of War: Direct Action
zdroj: tisková zpráva

Oznámení RTS Act of War: Direct Action

14. 8. 2004 11:11 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Společnost Atari oznámila, že na jaro 2005 chystá nový real-time strategický PC titul s názvem Act of War: Direct Action.

Jeho vývojem se má zabývat studio Eugen Systems. Příběh hry, která je označována za geopolitický techno-thriller odehrávající se v blízké budoucnosti, vzniká ve spolupráci s Dalem Brownem, už po patnácté nejprodávanějším autorem New York Times a expertem na americkou armádu. Jeho tématem je jakési mezinárodní spiknutí, které má vést ke svržení současného světového řádu. Zabránit mu má elitní jednotka americké armády.
Tato hra má být v podstatě takovým realistickým nahlédnutím do "konfliktů zítřka". Hráči by měli zažít napětí, být svědky mezinárodního intrikování a stát se součástí geopolitického vojenského konfliktu. Screenshoty z Act of War bohužel k vidění ještě nejsou. Bojišti by se ale měly stát ulice takových měst, jako San Francisco, Washington DC, Londýn či Moskva, která mají být vyobrazena do neuvěřitelných detailů. Hráč bude mít možnost přiblížit kameru právě až na úroveň ulic, kde se bude veškeré dění odehrávat a zapadnout tak přímo do akce. Vedle single-playeru bude Act of War obsahovat také nejrůznější multiplayerové herní módy, včetně "skirmishů" až pro osm hráčů.

zdroj: PR

korgull

Nejnovější články