Mafia 2 Betrayal of Jimmy DLC info
zdroj: tisková zpráva

Mafia 2 Betrayal of Jimmy DLC info

7. 8. 2010 12:12 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Pětadvacet misí pro holohlavého ranaře slibuje první arkádový přídavek určený výhradně majitelům PlayStation 3.

Konečně už jsou známé i detaily prvního přídavku pro Mafii 2, resp. pro její playstationovou verzi. Jde o rozšíření s názvem Jimmy's VendettaThe Betrayal of Jimmy, které obsahuje celých pětadvacet misí a v kostce akcentuje arkádovou stránku hry. Vývojáři si z ní totiž vytáhli ty nejzábavnější prvky: střílení, řízení, krádeže a další. Jednoduše vždy dostanete za úkol něco typu "jeďte co nejrychleji" nebo "vyhoďte tuhle budovu do povětří" a pak už bude jen na vás, jak si s úkolem poradíte. Za headshoty, komba nebo driftování budete sbírat body, pokud byste se náhodou ztratili, pak vás nasměruje orientační šipka. Postupně budete také odemykat trofeje za nejrůznější triky, např. za to, jak dlouho vaše auto vydrží letět vzduchem.


Přídavek obsáhne i základní příběh včetně filmečků a namluvených dialogů: hlavním hrdinou bude Jimmy, který si narozdíl od Vita ušpinil ruce prací pro gangstery už před mnoha lety. Tohoto vysokého, plešatého muže, oděného zásadně v černém, byste na ulici rozhodně potkat nechtěli a také se to moc často nestávalo - jenže jednoho dne se Jimmy přepočítal, někdo se proti němu obrátil a nebohý gangster teď neví, odkud vane vítr. Proto začne přistupovat na nabídky nejrůznějších mafiánských rodin, které chtějí vyhlášeného ranaře využít k tomu, aby si mezi sebou vyřídily účty. A Jimmy pochopitelně doufá, že po cestě najde svého zrádce. Narozdíl od Vita bude tato postava od samotného začátku hry vybavena všemi zbraněmi a stejně tak dostane přístup i po celé rozloze města Empire Bay.

Mafia 2: The Betrayal of Jimmy bude k dispozici zdarma v den vydání hry pro všechny majitele PlayStation 3, pokud si hru koupíte z bazaru, pak za voucher zaplatíte okolo 200,-, více o hře v našem zpravodajství:

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
Mafia 2 trailery a kalendář v lepších barvách  [5.8.2010 17:17]
3x pro a proti Mafia 2  [26.7.2010 18:18]
Úvodní mise z Mafia 2  [22.7.2010 10:10]

zdroj: PlayStation Blog

levis

Nejnovější články