Informace o PlanetSide: Core Combat
zdroj: tisková zpráva

Informace o PlanetSide: Core Combat

6. 9. 2003 10:10 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Není to tak dávno, co se světu otevřely brány jiné dimenze zvané Planetside a už se připravuje nový datadisk, který by měl tuto masivně multiplayerovou FPS ještě rozšířit.

Addon se jmenuje Core Combat a jeho posláním bude hráčům představit úplně nové bojové prostředí - podzemní města. Vzhledem k tomu, že doposud se Planetside soustředila především na akci vedenou v rozsáhlých vnějších prostorách, bude tento datadisk skýtat různé nové taktické postupy. Každá podzemní jeskyně, kde se bude děj odehrávat, bude ovlivněna terénem, který se nachází nad ní. Například jeskyně pod oblastí zvanou Hossin, bude působit dojmem močálů a bažin, zatímco jiná bude třeba celá z ledu. Jediné, co jim bude společné, budou krystalové budovy, jež mají být pozůstatkem starověkých národů. Tyto budou obývat všechny podzemní prostory a dodají jim tajuplnou až strašidelnou atmosféru.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Hra s sebou má přinést tři nová vozidla. Tzv. Flail je součástí dalekonosné artilerie, aby byla střelba přesná, je zde nutná pomoc ještě dalšího hráče. Tzv. Router je podpůrným mobilním dopravním prostředkem, s jehož pomocí budete moci přemisťovat obousměrný teleporter na různé strategické pozice. Nakonec se má objevit ještě tzv. Switchblade, což je stroj třídy ATV a jde v podstatě o mobilní střeleckou věž. Je to velmi schopná obranná zbraň, ale při přímém útoku na ní, velmi zranitelná. Zatraceně dobré prý budou i nové zbraně, na které se díky datadisku můžete těšit. Seznámíte se např. se zbraní "Maelstorm", která je kombinací energetické pistole a energetického granátometu; "Radiator" zase vypouští střely podobné granátům, které mají trvalý účinek a jsou vhodné např. na odříznutí cesty nepřátelům za vámi; a k zahození rozhodně nebude ani střelná zbraň zvaná "Spiker". Co ovšem Core Combat obsahovat nebude, jsou nové implantáty.

Důležitou roli sehrají v datadisku jisté starověké moduly, jež lze najít pouze v jeskyních. Právě o ty se zde budou svádět velké boje, neboť ten, kdo se jich zmocní a nainstaluje do přátelské základny na povrchu, získá velké výhody pro všechny příslušníky své říše. Budou to výhody týkající se obrany nebo dobývání kontinentu, kde se bude modul nacházet. Samozřejmě, že bude rovněž možné takovou věc případně i odcizit. Vývojáři plánují pochopitelně také betatestování své hry, ovšem jeho účastníkem se stanou pouze pozvaní jedinci. Core Combat bude k dostání jednak prostřednictvím internetu na https://store.station.sony.com/ (kdy začnou předobjednávky, bude včas sděleno), ale také v některých "kamenných" obchodech, to když budete trvat na tom, mít CD přímo v ruce, nebo nebudete chtít trávit čas stahováním. K dispozici by měl být ještě před Vánoci.

zdroj: HomeLAN

korgull

Nejnovější články