Datadisk Men of War: Red Tide
zdroj: tisková zpráva

Datadisk Men of War: Red Tide

26. 6. 2009 13:13 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Na podzim celá nová kampaň zasazená do oblasti Černého moře.

Bylo oznámeno rozšíření s názvem Red Tide pro jarní válečnou real-time strategii Men of War (8+/10). Půjde hrát i samostatně, takže nebudete potřebovat původní hru. V datadisku vás toho čeká opravdu dost. Tou nejzajímavější věcí bude zejména kampaň pro jednoho hráče, která se má skládat z dvaceti misí a scénář k ní napsal "sovětský" autor Alexander Zorich. Toto jméno je pseudonym pro dva ruské spisovatele Yana Botsmana a Dmitryho Gordevskyho, kteří píší knihy o alternativní historii, sci-fi a fantasy.

Red Tide se bude odehrávat převážně v oblasti Černého moře. Se svými jednotkami se podíváte do takových míst jako je Oděsa, Sevastopol, Theodosia a další. Ovládat budete skupinu "Černokabátníků", speciálních sovětských jednotek, elitních bojovníků, kteří operovali v přímořských lokalitách.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva
ilustrační obrázek k původní hře

Ovládat budete moct nejenom novou jednotku mariňáků, ale také nové tanky. K dispozici budou nové zbraně, obrněné vlaky, vyloďovací plavidla. K dispozici samozřejmě dostanete také novou vzdušnou podporu v podobě bombardérů, hydroplánů nebo stíhacích letounů. Bojovat se ale nebude jen ze vzduchu a na zemi, ale také z vody, takže dostanete k dispozici i pár ničivých lodiček.

Datadisk Men of War: Red Tide vyjde letos na podzim a to jak v krabicové verzi, tak i přes digitální distribuci.
zdroj: PR

chewiedc

Nejnovější články