Alpha Protocol aneb vítejte doma!
zdroj: tisková zpráva

Alpha Protocol aneb vítejte doma!

29. 4. 2010 13:13 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Lepší uvítanou si Madison pro agenta CIA Thorntona ani připravit nemohla.

Obrázek zdroj: tisková zpráva SEGA nedávno znovu předvedla svoji špionážní akci Alpha Protocol. Její hrdina Michael Thornton, tajný agent CIA, se zhruba v polovině hry vrátí domů a ve své posteli najde spát jakousi ženu jménem Madison. Od této chvíle s ní bude moci Thornton navázat velmi blízký, téměř milostný vztah, což si sami ověříte už na jejich prvním dialogu.

Protože se tu ale bavíme o hře od Obsidian Entertainment, musí být každému jasné, že na vývoj vztahu bude mít největší vliv právě to, jak povedete vzájemné rozhovory - zda budete volit odpovědi pozitivní, pobouřené, odmítavé atd. Komu by to bylo na obtíž, jednoduše celý dialog přeskočí a nechá hru, aby to sama odehrála "na neurčito".

Ve výsledku nepůjde jenom o to, zda se na vás Madison bude mračit. Když totiž předvádějící ze Segy nahrál druhý save se stejnou situací, na Thorntona doma vůbec nečekalo milé uvítání. Otevřel dveře, Madison na něj skočila zezadu, dvakrát ho udeřila do hlavy a pak jej omráčila jednou z jeho vlastních špionážních pomůcek. Hezké uvítání, ne?

Alpha Protocol vyjde 28. května pro PC, Xbox 360 a PlayStation 3 - více v našem zpravodajství:

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
Zcela neviditelný Alpha Protocol  [23.4.2010 13:13]
7 minut hraní Alpha Protocol  [16.3.2010 13:13]
RPG prvky ze špionážního Alpha Protocol  [3.6.2009 18:18]

zdroj: GS

levis

Nejnovější články