Adventurní speciál: představení first person hororu Asylum
zdroj: tisková zpráva

Adventurní speciál: představení first person hororu Asylum

23. 2. 2013 16:00 | Preview | autor: Petr Ticháček |

Loňská vlna adventurní Kickstarter mánie ještě nestihla zplodit jediný kus ovoce, a už zde máme vlnu další. Určitě všichni víte o Dreamfall Chapters, možná nevíte (ale měli byste) o retro projektu Mage’s Initiation, a třeba vám také unikla kampaň na čerstvě zafinancovaný horor Asylum. Dva projekty už mají penízky jisté, třetí vytyčeného cíle podle všeho též dosáhne, ale na všechny je ještě stále pár dnů čas přispět se svým dolarem do mlýna.

Dnes se zaměříme na 1st person horor Asylum, který argentinští tvůrci kutí už bezmála pět let a po dva roky nás průběžně zásobují novými a novými informacemi. Se zakladatelem týmu Senscape, scénáristou a režisérem projektu Agustínem Cordesem, jsme se setkali na posledních dvou Gamescomech a nechali si od něj jednak předvést a náležitě okomentovat „hratelný teaser“ hry (volně přeloženo, kratičké demo), a pak jsme se ho samozřejmě zeptali na řadu detailních otázek. Část z našeho loňského půlhodinového setkání jsme přetavili do desetiminutového videopreview, které právě leží před vámi v článku.

 

...

 

A pokud vás námět nebo zpracování hry zaujme, koukněte na stále ještě běžící Kickstarter kampaň - třeba vás nabízené odměny přimějí k pootevření vlastní šrajtofle. Požadovaná sumička je nicméně již na hromádce a hra by měla spatřit temno pekel letos v prosinci. Těšíte se?

A co nás čeká v příštím adventurním videopreview? Prozradíme jen tolik, že jedna duše na to stačit nebude :o).

V rámci našeho adventurního speciálu sledujte dále:

Videopreview Odkaz Sherlocka Holmese
Videopreview hororovky Lucius
Adventurní speciál: Charles Cecil o Broken Sword 5 (v CZ i ENG verzi)
GC 2012: upoutávka na adventurní videospeciál
Adventurní speciál: videopreview Chaos on Deponia
Adventurní speciál: videopreview Jack Keane 2
Adventurní speciál: making of Secret Files 3

Nejnovější články