Fight Club #72  - muzejní kousek
zdroj: tisková zpráva

Fight Club #72 - muzejní kousek

1. 4. 2012 12:54 | Podcast | autor: Redakce Games.cz |

Meteorologické jaro sice začíná už 1. března, ale ne pro všechny. Milovníci starých her jej mohli letos přivítat až tento víkend, kdy se podruhé otevřela vrata muzea arkádových automatů v Červeném Újezdu u Prahy. Při této příležitosti jsme si do Klubu rváčů pozvali Honzu Ornu, který tento skvělý projekt spískal, a snažili jsme se z něj vytáhnout moudra o tom, jak se vlastně ze sběratele stane provozovatel. U vzpomínání jsme pak ještě chvíli zůstali, když jsme v návaznosti na dotaz lovili v hlavě vzpomínky na LEVEL TV a probírali nedávnou transformaci oblíbeného portálu GoodOldGames na GoG.com a všechno, co to s sebou přineslo.

Protože Bethesda ještě pořád neutnula spekulace o zrušení střílečky Prey 2, tak jsme se snažili odhadnout šance na to, že to celé je jenom šuškanda a žádné zrušení hře nehrozí. Právě tohle bychom si totiž přáli, vedle hodinek s vodotryskem samozřejmě. Však to uvidíte a uslyšíte sami na videozáznamu, do kterého se nám z technických důvodů vloudila krátká mezera, za níž se omlouváme. Proto si pro jistotu pusťte audiozáznam, který žádnými černými dírami netrpí.

Jestli si pustíte stream tady v textu nebo v podcastové sekci, je nám upřímně jedno. Stejně uslyšíte to samé. V soutěži tentokrát hrajeme o PC verzi Alana Wakea od Hypermaxu a klíčenku s motivem muzeam arkádových automatů. Pokud nám k podcastu chcete něco říci, můžete samozřejmě do diskuse pod tímto článkem, ale mnohem raději budeme, když použijte dedikovanou diskusi nebo Fight Club stránku na Facebooku. Děkujeme.

Nejnovější články