Zábavný multiplayer z Uncharted 3 bude free-to-play
zdroj: tisková zpráva

Zábavný multiplayer z Uncharted 3 bude free-to-play

26. 2. 2013 18:22 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Na podle mne skvělý nápad přišla Sony s Naughty Dogem. Uncharted 3 bylo nejen skvělé akční...

Na podle mne skvělý nápad přišla Sony s Naughty Dogem. Uncharted 3 bylo nejen skvělé akční dobrodružství, ale disponovalo i solidním multiplayerem, který rozhodně nebyl jen přívěškem a prokázal, že může fungovat sám o sobě. A ačkoliv tomuto typu hry více hráčů zase tolik neholduji, strávil jsem s ním pár zábavných hodinek a plně chápu, proč v něm někteří hráči zůstávají dodnes. Ostatně, své pozitivní dojmy z bety popsal i Jirka Škrampal.


Takže oznámení, že bude nyní, už tento týden, multiplayer free-to-play k dispozici zdarma... což je tak nějak princip free-to-play u modulu již vydané hry je sympatickým počinem. Hra půjde hrát zdarma až do levelu 15. Pak můžete hrát dál, ale bez zaplacení už nebudete získávat další levely a tedy i unlocky a DLC. Dosavadní hráči budou mít po přihlášení k dispozici nějaký ten hezký bonus na znamení díků. Jinak chystají tvůrci až dalších 40 nových DLC.

Není to ze zprávy zcela jasné, ale majitelé plné hry by měli mít vše, zač se bude platit už zadarmo (samozřejmě pokud si daná DLC koupili a nová si budou muset zaplatit – snad s výjimkou majitelů season passu, ale to ještě uvidíme). Detaily jednotlivých level capů najdete zde. A tady ještě najdete trailer, který celkem vystihuje rozmanitost hry.

zdroj: Archiv

Nejnovější články