Upomínka: nenechte si ujít letošní Game Developers Session
zdroj: tisková zpráva

Upomínka: nenechte si ujít letošní Game Developers Session

17. 11. 2011 10:20 | Novinky | autor: Redakce Games.cz |

Už tuhle sobotu a neděli 19. a 20. listopadu se v Národní technické knihovně v Praze uskuteční 10. ročník Game Developers Session, což je již řadu let největší domácí konference herních vývojářů. Letošní ročník půjde ve šlépějích těch předchozích a jeho pořadatelé z organizace České hry naplánovali víkend plný přednášek, panelových diskusí, workshopů a prezentací nových českých i slovenských projektů.

GDS je určena hlavně pro vývojáře, ať už profesionály nebo amatéry. Kvůli zajímavým přednáškám a prezentacím by však měla zajímat každého, kdo hry nejenom rád hraje, ale rovněž se zajímá o to, jak vznikají, jak se vytváří, prezentují, prodávají atd. Mezi přednášejícími budou figurovat známá jména české vývojářské i akademické scény včetně Dana Vávry z Warhorse, Martina Procházky z Hammerware, Cyrila Broma z Univerzity Karlovy, Jarka Koláře z 2k Czech, Juraje Chrappy z Lonely Sock, Štěpána Kmenta z Bohemia Interactive či Marka Rosy z Keen Software.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Roli speciálního zahraničního hosta tentokrát plní Dan Wentz, toho času pracující pro Keen Software na Miner Wars 2081. Dan přiletí z amerického Salt Lake City, aby popovídal o svých zkušenostech s prací na známých titulech studia Volition – Descent, Freespace, Red Faction a mnoha dalších. Dan bude přednášet v sobotu i v neděli – přesný čas si můžete zjistit v rozpisu přednášek a všech dalších akcí, který visí na oficiálním webu letošní GDS. Pokud se chcete akce zúčastnit, měli byste se také na homepage GDS dopředu registrovat - ušetříte tak kilčo na vstupenkách. Další informace najdete na homepage, ale i na Facebookovém profilu GDS 2011.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

 

Nejnovější články