Souvenir, nezávislé experimentální FPS o dospívání
zdroj: tisková zpráva

Souvenir, nezávislé experimentální FPS o dospívání

10. 5. 2012 15:33 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Pokud už se nechcete otravovat s nějakými absurdními krvavými výlety do všemožných koutů...

Pokud už se nechcete otravovat s nějakými absurdními krvavými výlety do všemožných koutů světa a toužíte po něčem zvláštním, zkuste nezávislou scénu. A narazíte třeba na Souvenir, hodně zvláštní hru, která, jak ji tvůrce popisuje, je „z pohledu první osoby a vypráví o dospívání a opuštění domova“. Výzvou bude právě moment, kdy se hlavní hrdinka stane dospělou a svět kolem ní příliš nesrozumitelným.


Vy se pak budete vypravovat do její minulosti a vzpomínek a odnášet si suvenýry, které vám pomohou zorientovat se v nepřehledném světě dospělosti. A ten by měl být pořádně surrealistický. Celkově je velmi obtížné popsat, jaká tahle hra je. Nic vám ale nebrání si ji vyzkoušet. Momentálně je ve fázi prototypu a poznámky k tomu, co je špatně, co nesedí a co chybí najdete zde.

Budete se tak moci podílet na vývoji dalšího pozoruhodného projektu. Verzi pro Win a Mac stahujte tady a nezapomeňte, že hra zatím nemá konec, je to ostatně jen prototyp plné verze. A pak nám dejte vědět, jak se vám tenhle trip do cizí hlavy líbil, stejně jako hlavní mechanika hry.

Nejnovější články