Petičníci se dočkali, přijde Mass Effect 3 : Extended Cut
zdroj: tisková zpráva

Petičníci se dočkali, přijde Mass Effect 3 : Extended Cut

5. 4. 2012 16:05 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

To bylo nářků, stížností, hrozeb a peticí, až se BioWare nechal zlomit a nyní oznámil, že se v létě můžete těšit na Mass Effect 3: Extended Cut.

Oč půjde? O DLC, v němž se objeví série scén a epilog, který by vám měl objasnit, jak to bylo přesně s tím vaším, konkrétním Shepardem. DLC bude zdarma a na všechny tři platformy.


„Od prvního dne, kdy Mass Effect 3 vyšel, nasloucháme názorům našich fanoušků a nyní na ně reagujeme. Mass Effect 3: Extended Cut je ideální tím, jak ve vyváženém poměru přináší odpovědi na otázky a zároveň zachová naši uměleckou vizi konce příběhu trilogie Mass Effect“, vysvětluje obsah Ray Muzyka. Casey Hudson dodává: „Změnili jsme priority v našem plánu vývoje dodatků, abychom uspokojili fanoušky, kteří chtějí znát více detailů závěru jejich hry a další souvislosti. Zakončení Mass Effect 3 by pro každého mělo mít mnohem osobnější vyznění“. Takže to bude vypadat asi jako v již nějakou dobu existujícím vtipu, který najdete v článku.

Ti, kteří chtěli mazlíčkovské polaskání se svými přeživšími souputníky dostanou zřejmě rozšířenou verzi proslovu Krei z konce KOTOR 2, v němž by tedy měly být zodpovězené i nějaké ožehavé otázky. Nicméně nečekejte změny samotného konce, podle všeho půjde o rozvinutí některých dějových linií a doslov jako ve filmu, kdy vám zarolují před titulky jiné titulky stylu „A Shepard žil se Stevem Cortezem až do své smrti v požehnaném věku osmašedesáti let“.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Nejnovější články