EA nabízí Battlefield 1942 na Originu zdarma
zdroj: tisková zpráva

EA nabízí Battlefield 1942 na Originu zdarma

5. 11. 2012 18:59 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Tomu se říká skvělý dárek.

Dá se říci, že kdo nezažil, neví, jaká radost byla hrát původní Battlefield 1942. A kdo pamatuje... inu, pusťte si tenhle track a řekněte, že vám okamžitě nenaskakuje adrenalin a chuť zase si zkusit svoje milované mapy (a že jich bylo!). Nu a pro nás druhoválečné nostalgiky (a pro ty, co chtějí zkusit kus videoherní historie), kteří pamatují, jaké je to lítat s minami po příliš vzdáleném mostě má Electronic Arts milý dárek.


Vzhledem k tomu, že má Battlefield deset let a služba Premium má svého dvoumiliontého platícího uživatele, v položce Demos na Originu najdete plnou verzi Battlefieldu 1942. „Když jsme před deseti lety vydali Battlefield 1942, chtěli jsme vytvořit akční hru z pohledu první osoby, která by posunula hranice kreativity, inovací a herního designu. Toho jsme chtěli dosáhnout přestavením otevřeného bojiště na zemi, ve vzduchu i na moři,“ říká Karl Magnus Troedsson, viceprezident DICE.

A podařilo se. Battlefield 1942 tehdy představoval výrazný posun v rámci subžánru multiplayerových FPS. Bez ztráty atraktivity zážitku jedince posílil důraz na týmovost a dokonce podpůrné role. Ale zpátky k současnosti a reedici titulu. Hra samotná bude bez datadisků Road to Rome a Secret Weapons of WWII a servery nebudou společné pro původní verzi hry z CD. Tedy, pokud už hru máte a budete si chtít zahrát s lidmi s novou edicí, musíte si ji také stáhnout. Hra dostane několik public serverů od EA a pokud si budete chtít založit vlastní dedikovaný server, tady je návod. Každopádně, nevím jak vy, ale já si ve volnou chvilku alespoň do Normandie skočím. Ano, zbaběle, do bunkru, možná opravovat tanky... A na Market Garden... a do Stalingradu...a Caen...a sakra...

Nejnovější články