Odhalení R.U.S.E. trailerem
zdroj: tisková zpráva

Odhalení R.U.S.E. trailerem

24. 3. 2009 13:13 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Na internet asi předčasně unikl trailer z nové, netradiční RTS od Ubisoftu.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva Asi zase o pár hodin dřív, než se původně plánoval, unikl na internet trailer z tajemné strategie údajně nazvané Tom Clancy's R.U.S.E. - jak jistě ví ti pravidelní čtenáři z vás, v takovém případě by pochopitelně šlo o další nadstavbu do licencované série od Ubisoftu. Na druhou stranu je předem upozornit, že video se objevilo omylem na holdanském serveru Game1, odkud bylo také ihned promptně staženo - a že jméno "Tom Clancy" v něm nikde nefiguruje.

O podobném titulu navíc do dneška nepadlo ani slovo a také se zdá překvapivé, že by Ubisoft vyrukoval s novou strategickou značkou tak brzy po EndWaru (7/10, recenze). O profesionalitě videa ale pochyb být nemůže, ostatně, podívejte se sami:

zdroj: Archiv


Tom Clancy's R.U.S.E. - debutový trailer

Nebo že by R.U.S.E. byl tím dříve spekulovaným globálním projektem, který v sobě propojí několik her s licencí Toma Clancyho naráz, aby vás tak jednou postavil do čela armády (jako to dělají ti dva videu), podruhé z vás udělal přímo vojáka (a la Ghost Recon) a jindy třeba pilota stíhače jako z H.A.W.X.? Možné to je.

Ale popravdě řečeno: stejně dobře by mohlo jít o hru využívající dotykovou technologii Microsoft Surface. Jako jistota by se z videa zdálo otipovat zasazení do druhé světové války nebo angažmá všech bitevních prostředků od tanků a lodí po letadla či bombardování ze vzduchu. Byť i to působí vzhledem k silné orientaci značky Toma Clancyho na současnost jako přinejmenším podivný tah. Nemůže to být nějaký aprílový žert, ptají se fanoušci?

Inu, podle všeho asi ne. Během následujících hodin či nejpozději dní bychom se o hře měli dozvědět víc. Do té doby se budeme těšit na vaše tipy a odhady v diskusi pod článkem.

Tom Clancy's R.U.S.E. je v závěru videa každopádně uváděn pro PC, Xbox 360 a PlayStation3 - více již brzy na oficiálním webu.

Update (20:42): Podrobné informace o hře naleznete v dnešním preview.
zdroj: Game1

levis

Nejnovější články