Eledees (Wii) - potvůrky, které rády působí trable
zdroj: tisková zpráva

Eledees (Wii) - potvůrky, které rády působí trable

29. 11. 2006 12:12 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Elebits je zatím pouze pracovním názvem pro vůbec první hru společnosti Konami Digital Entertainment vyvíjenou pro konzoli Wii.

Označuje mrňavé rozpustilé potvůrky, které se budete s využitím unikátního ovladače této konzole snažit najít a chytit. Ona stvoření jsou zdrojem veškeré energie svého světa, a to už nějakých 10 tisíc let. Je jich spousta druhů, každý jiný co do vzhledu i charakteru. I když Elebitové vždy žili s lidmi v harmonii, strašně rádi působí trable a na vás tedy bude jejich řádění zastavit.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Herní prostředí bude vysoce interaktivní. Vše, co bude ve vašem dosahu, budete moci odstrčit, vytáhnout, zvednou a zahodit ve snaze odhalit, zda se za tím třeba některá Elebit neschovává a případně mu odříznout únikovou cestu. Po jakých dalších strategiích sáhnete, abyste ty breberky dostali, bude na vás. Můžete se pokusit se k nim neslyšně připlížit, anebo je naopak vystrašit nějakým zvukem. Čím víc jich pochytáte, tím více možností pro další lov se vám naskytne, protože budete moci využít i jejich energetického potenciálu. K vydání Elebits by mělo dojít ještě letos.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články