Herní benchmarky NVIDIA GeForce 6800
zdroj: tisková zpráva

Herní benchmarky NVIDIA GeForce 6800

14. 4. 2004 14:14 | Hardware | autor: Redakce Games.cz |

O den později, než se předpokládalo, se na internetu objevily první podrobné testy velmi očekávané grafické karty NVIDIA GeForce 6800, o které jsme zde psali včera a předevčírem.

Naleznete je například na webech FiringSquad, Tom's Hardware, Hardware Analysis, AnandTech, ExtremeTech, Guru3D, [H]ardOCP, Hexus, HomeLan, HotHardware, Beyond3D, Clubic, NVNews a Tech Report. Webové stránky některých HW magazínů jsou však momentálně velmi přetížené a dostat se na ně vyžaduje trpělivost. Navíc je možné, že náporu čtenářů neodolají a proto jsme umístili (pro vaše snadnější prohlédnutí) pár nejzajímavějších grafů z benchmarků i na náš lokální server.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
Obrázek zdroj: tisková zpráva
další grafy s testy GeForce 6800 jsou lokálně zde


Z grafů je patrné, že GeForce 6800 podává vynikající výkony zejména ve vysokých rozlišeních. V tomto ohledu doslova smetla svojí konkurenci - nebo lépe řečeno, grafické čipy předchozí generace. Přeci jenom musíme počítat ještě s tajným trumfem ATI R420, který může GeForce 6800 postavit zase do trošku jiného světla. Nicméně. I kdyby se tak stalo, GeForce 6800 je bezesporu exceletní kartou podávající působivé výkony.
zdroj: AnandTech, TomsHW, HWAnalysis a další

jd

Nejnovější články