V Cloud Pirates se chopíte kormidla létajících pirátských korábů
zdroj: tisková zpráva

V Cloud Pirates se chopíte kormidla létajících pirátských korábů

1. 9. 2016 14:59 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

Svižnou hudbou a sestřihem akčních záběrů láká nezávislé studio Allods Team k registraci do betaverze svého nového multiplayerového titulu jménem Cloud Pirates. V tom se ujmete role kapitána pirátské bárky, ne však jen tak ledajaké. Ty místní totiž létají volným prostorem a tím se odemykají nejen nové možnosti pohybu, ale i odlišná taktika oproti tradičním hrám s loděmi.

První upoutávka láká na týmový přístup ke hře a na svižnou akci s RPG prvky, které představuje především možnost vylepšovat své koráby dle libosti. Z traileru je i jasné, že hra hodně pracuje s fantasy prvky a samotná hratelnost má být prostší, spíše arkádová.

Pod pestrobarevnou slupkou se má ale i přesto ukrývat možnostmi bohatý titul, který kromě důrazu na akci a pohyb v prostoru dává do popředí právě týmovou součást hry a možnost utvářet unikátní strategie pro jednotlivé zápasy. 

To vše zatím vypadá na klasický soubor slibů generické online akce, nabídka registrace do betatestu na webu hry každopádně nabízí možnost, jak se o kvalitách hry přesvědčit na vlastní kůži. Pokud je vám takováto fantasy tématika po chuti, neváhejte a zkuste své štěstí. A pokud jste navíc ještě pamětníky české produkce, tak se s námi určitě podělte nejen o váš názor, ale například i o rozdíly mezi piráty dnešními a letitým titulem z našich luhů a hájů, Flying Heroes.

zdroj: Archiv

Nejnovější články